Banners

Laat uw muren spreken en reclame-uitingen aan uw pand variƫren. Deze banner wordt standaard omgezoomd en voorzien van ringen. Het omzomen zorgt er voor dat uw banner op de bevestigingspunten niet uitscheurt.

De banner is indien voorradig ook te verkrijgen in een lucht door laten doek geschikt voor bouwhekken. Dit is een gaasdoek dat geen wind opvangt. De reclame-uiting is op dit doek minder goed leesbaar als op de standaard versie.

Bescherming

Uw spandoek wordt geprint op een weersbestendig doek. De bouw banner wordt geprint met inkten die bestendig zijn tegen zonlicht. Wij raden u aan deze spandoeken niet bij hoge snelheden wind of storm op te hangen, dit niet bevorderlijk voor de levensduur van het product en kan schade aanrichten aan uw bouwhek.

Roll-up banners

Snelle reclame nodig voor een beurs of presentatie? Wij printen uw eigen ontwerp op onze roll-up banners, deze worden standaard met tas geleverd. Het opzetten van deze banners gaat razendsnel en in een handomdraai weer inschuifbaar om mee te nemen.

De banners in onze standaard kunnen snel en eenvoudig vervangen worden. Mocht u de bannerstandaard bij ons hebben aangeschaft, kunnen wij deze voor u vernieuwen. Een bannerstandaard die niet bij ons zijn aangeschaft zijn ondervoorbehoud.

Banners