One vision

Deze raamfolie bestaat uit twee dunne folies die samengebracht zijn onder tempratuur. De bovenste folie is wit en bedrukbaar, de onderste folie is op de achterzijde zwart en bevat een lijmlaag. De folie is geperforeerd. Het product gebruikt een raam als drager, zonder het zicht van binnen naar buiten te verliezen.

Kwaliteit

Met het oog op kwaliteit, wordt deze folie geproduceerd uit duurzame folie. Het voordeel van deze duurzame folie is zijn stabiliteit bij temperatuurschommelingen. Een goedkope folie gaat na verloop van tijd krimpen. Wij raden u aan om de one vision te beschermen met een laminaatfolie. Deze laag beschermt u one vision voor stof en ander vuil dat zich kan ophopen in de gaatjes.

Toepassingen

Een full color over de gehele zijde van de auto wordt vaak in combinatie met one vision folie gerealiseerd. Deze toepassing zorgt er voor dat het beeld door blijft lopen en de bestuurder zijn zicht behoud. De folie is daarnaast geschikt om een privésfeer te creëren in kantoorpanden. Wilt u meer ideeën opdoen voor folie en toepassingen in winkels of kantoorpanden, bekijk onze sites stickers.

One way vision